BISMILLAHIRAHMANIRAHIM

Monday, 29 June 2015

Raikan Wanita Tun Dr Siti Hasmah

kita kena ada semangat kuat dan teguh.. dulu sy bercita2 untuk menjadi doktor.. tetapi disebabkan kelekaan dan kelalaian sy sendiri maka cita2 itu x tercapai.. usaha yg kurang,,, tp skrg sy dh beralih bidang..wow architecture~~ erm.. so hard n too hard... but i keep trying do the best for my future.. continue study partime spy kehidupan sy lebih baik dr sebelum ini.. sy perlukan ilmu lebih dr yg  sekarang,, ilmu di dada buat kita yakin untuk berdiri..  hrpn yg sgt tggi agar ank2 sy pula berjaya mnjadi seorg doktor..(XPERLU SEMUA ATLEAST ADE WAKIL YG MNJADI DOKTOR)

apa2 pun ilmu dunia dan akhirat kene seiring.... kuatkan semangt ini untuk terus mara dan mnjadi idola anak2 ku... mngkn hr ini sy bkn contoh terbaik utk agama, negara dan bangsa.. tp ni azam sy.. anak2 sy adalah pemangkin negara gama dan bangsa... insyaallah.. apa2 pn ms depan anak2 sy adalah utama.. sy n suami la seharusnya mencorakkn mereka.. insyaallah..smoga semuanya akn dipermudahkan.. sy dan suami yang harus berubah dahulu.. barula mnjadi contoh kepada anak2... doakan kami ya

"bila jatuh kita harus bangun..mcm kita jatuh tangga~  mcm kura2 dan arnab.. arnab dah ke depan.. kura2 masih merangkak.. tp.. kita kene trs langkah.. jgn slow down.. teruskan untuk membangunkan negara kita,,,.." tun dr siti hasmahNo comments:

Post a comment

NUFFNANG